PALVELUHINNASTO

Hinnat

Huomioithan, etten toteuta ripsien ja kulmien värjäyksiä alle 16- vuotiaalle.

Ripsien värjäys

27€

Kulmien värjäys

27€

Kulmien värjäys ja muotoilu

35€

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

45€

Kulmien muotoilu

19€

Koneajo
Palvelussa ei käytetä saksia, vaan hiukset leikataan hiustenleikkauskoneella

22€

Sivujen ja niskan siistiminen koneella

26€

Niskan siistiminen hiustenleikkauskoneella

27€


Otsatukan leikkaus

27€


Hiustenleikkaus
Hiustenleikkaus sisältää konsultoinnin, nykyisen hiusmallin ylläpidon, hiustenpesun, kuivauksen ja viimeistelyn.

33–69€


Mallinmuutosleikkaus
Hius leikataan kokonaan uuteen malliin, tai jos viimeisemmästä hiustenleikkauksesta on pidempi aika, hiuksiin luodaan malli uudestaan. Hiustenleikkaus sisältää konsultoinnin, hiustenleikkauksen, hiustenpesun, kuivauksen ja viimeistelyn.

40–83€

K18Hair Chelating -metallinpoisto + korjaava hoitokäsittely
Hiuksen sisälle kertyneet metallit aiheuttavat hiuksissa katkeilua ja värjäymiä sekä voivat reagoida vahingollisesti vaalennuksen, värjäyksen ja muiden kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. K18Hair-metallinpoisto puhdistaa hiukset ei-toivotuista metalleista, mineraaleista ja tuotejäämistä samalla kun korjaava K18Hair-hoitokäsittely rakentaa ennalleen koko hiuksen rakennetta. Lopputuloksena vahvat, kimmoisat, terveen tuntuiset ja kauniit hiukset sekä kirkkaan puhdas hiusväri. Ylläpidä tuloksia K18Hair-kotihoitotuotteella.

70–105€

Hiuspohjan hieronta ja hiusten muotoilu
Rauhoittava palvelu, jossa hiuksesi pestään käyttäen laadukkaita tuotteita. Miellyttävä päänahan hieronta ja mukava hierova tuoli auttaa unohtamaan arjen hetkeksi. Lopuksi hius kuivataan haluammallasi tavalla.

55–95€

Huomioithan, etten toteuta kiharakäsittelyä alle 16- vuotiaalle.

Permanentti
Palvelu sisältää hiustenpesun, DS syväpuhdistavan tehohoidon, kiharakäsittelyn klassisella rullauksella ja hiusten kuivauksen.

85–314€

Permanentti erikoisrullauksella
Kihara toteutetaan erikoisrullauksella, kuten spiraali- ja kaksoisrullaus. Palvelu sisältää hiustenpesun, DS mineraalipoiston, kiharakäsittelyn erikoisrullaustekniikalla ja
hiusten kuivauksen.

85–314€

Huomiothan, etten värjää hiuksiasi, jos olet aiemmin saanut oireita hiustenvärjäämisestä, olet alle 16-vuotias tai hiuspohjasi on herkkä, ärtynyt tai vahingoittunut.

Tyviväri
Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Palvelu sisältää tyvivärin, hiustenpesun, kuivauksen ja halutessasi viimeistelyn lämpölaittein.

86–104€

Tyvivaalennus
Palvelulla luodaan nykyistä hiustensävyäsi vaaleampi lopputulos tyvialueelle. Palvelu sopii max.2cm tyvikasvuun. Palvelu sisältää tyvivärin, hiustenpesun, kuivauksen ja halutessasi viimeistelyn lämpölaittein.

124–138€

Väri
Palvelu sisältää nykyisen hiusvärin tummentamisen, hiustenpesun, kuivauksen ja halutessasi viimeistelyn lämpölaittein. Värissä ei käytetä raidoitustekniikoita.

60–124€

Moniväri
Palvelulla säilytetään nykyisen hiusvärisi tummuusaste tai hiustasi tummennetaan. Sekä lisätään tähän kokonaisuuteen muutamia raitoja (esim. pääliosaan) tai käytetään muita tekniikoita toivotun lopputuloksen luomiseen. Palvelu sisältää värin, raidat, raitojen sävytyksen, hiustenpesun, kuivauksen ja halutessasi viimeistelyn lämpölaittein.

101–163€

Osaraidat
Palvelulla toteutetaan raidoitus vain toivotulle alueelle hiuksiin. Esimerkiksi kasvoja vasten, tuomaan kasvoille lisää hehkua tai ainoastaan pääliosaan, jolloin jäljitellään auringon luomaa raidoitusta. Palvelu sisältää hiusten raidoituksen, raitojen sävytyksen, hiustenpesun, kuivauksen ja halutessasi viimeistelyn lämpölaittein.

71–148€

Raidat
Palvelulla saadaan luotua vivahteikas lopputulos, käyttäen useita joko tummia tai vaaleilla sävyjä. Tai molempia! Palvelu sisältää hiusten raidoituksen ja raitojen sävytyksen, hiustenpesun, kuivauksen ja halutessasi viimeistelyn lämpölaittein.

145–197€

Vaalennustyöt
Palvelulla luodaan nykyistä hiustensävyäsi vaaleampi lopputulos. Palvelu sisältää vaalennuksen, K18 metallinpoiston ja korjaavan hoitokäsittelyn, taittosävyn, hiustenpesun, kuivauksen ja halutessasi viimeistelyn lämpölaittein.

165–333€

Iso värinmuutostyö
Aikaa vaativa värinmuutostyö kuten airtouch- raidoitustekniikka. Palvelu sisältää värinmuutoksen, K18Hair Cheating- metallinpoiston ja korjaavan hoitokäsittelyn, sävytyksen, hiusten pesun ja hiustenkuivauksen.

194–457€

Kiiltokäsittely
Kiiltokäsittelyllä luodaan nykyiseen hiusten väriisi lisää syvyyttä ja taittoa. Kiiltokäsittelyllä ei saada vaaleampia lopputuloksia. Palvelu sisältää hiusten pesun, kiiltokäsittelyn, hiusten kuivauksen ja viimeistelyn halutessasi muotoiluraudoin.

55–120€

Hiuksen viimeistely lämpöraudoin
Hius muotoillaan lämpöraudoin. Tulethan pestyin, kuivin hiuksin

30–71€

Fön kampaus ja hiustenpesu
Hiuksesi pestään sopivin tuottein, föönataan ja viimeistellään halutessasi muotoiluraudalla.

50–85€

Ranskanletti rinnepäivään tai kelkkailuun
Aktiiviseen päivääsi. Palvelu ei sisällä hiustenpesua.

26€

Juhlakampaus
Kestävä kampaus tärkeään päivääsi. Ajanvaraus vain puhelimitse.

100–160€

Voit halutessasi täydentää palveluja varaamalla lisäpalveluita:

10 minuutin päänahan hieronta

12€

Ripsien ja kulmien värjäys muun palvelun yhteydessä

39€

Ripsien tai kulmien värjäys muun palvelun yhteydessä

23€

Kulmien muotoilu

16€

K18 metallinpoisto ja molekyylikorjaushoito

35€

Hiustenleikkaus

20–35€

Mallinmuutosleikkaus

27–42€

Otsahiustenleikkaus

10€

Parran muotoilu koneella

20€

TERVETULOA!